image001.gif

2WAY


2WAY, dochteronderneming van Flash Private Mobile Networks, maakt onze Push-to-Talk dienst toegankelijk voor de Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Binnen de OOV is behoefte aan een Push-to-Talk dienst omdat het landelijke portofoonnetwerk op veel plaatsen onvoldoende dekking biedt.

Over 2WAY

Sociale veiligheid speelt een grote rol in onze samenleving. De behoefte aan effectieve informatievoorziening vormt daardoor een kritiek element in het dagelijkse werk binnen de Nederlandse OOV-sector. De effectieve inzet van ICT-middelen ter ondersteuning van het informatie- en communicatieproces is van groot belang.

2WAY, gevestigd in Zeewolde, levert en onderhoudt ICT-infrastructuren en communicatieoplossingen aan de Nederlandse OOV-sector en daaraan gelieerde partijen. Door dat op proactieve en oplossingsgerichte wijze te doen, geeft 2WAY invulling aan haar klantbelofte ‘heldere communicatie, met een veilige werkomgeving als resultaat.’

Communicatie in de OOV-sector is missiekritiek en moet gewaarborgd en beveiligd zijn. 2WAY begrijpt als geen ander dat tweezijdige communicatie een vereiste is. Haar werkwijze is daarop ingericht. 2WAY gaat met haar klanten in gesprek, met open vizier én met de overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is. De medewerkers van 2WAY hebben een hands-on mentaliteit, kijken verder dan de gebaande paden en werken samen met sterke partners. Dat resulteert in oplossingen die op maat gesneden zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van 2WAY. 


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap