BTC


BTC reseller van PrioCom kritische spraakcommunicatie

PrioCom BV en BTC hebben een partnerovereenkomst getekend voor de verkoop van PrioCom kritische spraakcommunicatie op mobiel netwerk

De end-to-end dienst van PrioCom is een vernieuwende aanvulling op het portfolio van BTC, die bestaat uit cloudoplossingen voor vaste en mobiele telefonie, mobile devices én verschillende vormen van dienstverlening. De uitbreiding met PrioCom speelt in op toenemende vragen van BTC klanten naar kritische spraak communicatie op 4G netwerk.

BTC behoort tot de drie grootste onafhankelijke ICT-bedrijven in het MKB-segment in Nederland. Met 3 vestigingen en ruim 70 medewerkers ontzorgt BTC bedrijven, organisaties en overheden met toekomstgerichte oplossingen voor de totale ICT-werkplek. Met haar persoonlijke aanpak, kennis, service en producten maakt BTC het mogelijk dat haar klanten flexibel kunnen werken en dat  bedrijfsprocessen veilig beschikbaar zijn, op welke locatie dan ook.

PrioCom heeft in 2018 een unieke end-to-end Quality of Service Push-to-Talk (PTT) dienst in de markt gelanceerd met prioriteit op het landelijk dekkende 4G/4G+ mobiele netwerk van T-Mobile, wat zich kenmerkt door de hoogste gemiddelde datasnelheid.


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap