image001.gif

Nieuws


Corona-beleid PrioCom

De Rijksoverheid heeft donderdagmiddag 12 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Op de website van de Rijksoverheid leest u meer over deze maatregelen. Kijk voor actuele informatie over het COVID-19 virus op de website van het RIVM.

PrioCom B.V. is onderdeel van Mission Critical Solutions, een groep van gespecialiseerde bedrijven in missie kritische communicatieoplossingen. Met betrekking tot het coronavirus voeren wij het volgende gezamenlijke beleid:

Wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid, waar nodig en mogelijk met onmiddellijke ingang. Dat betekent dat onze medewerkers, indien mogelijk, werken vanuit huis. Onze medewerkers in de buitendienst (engineers, chauffeurs en account en product managers) zijn nadrukkelijk verzocht zoveel mogelijk contact te vermijden en bij ziekteverschijnselen direct naar huis te gaan. De maatregelen die getroffen zijn door onze klanten en waarvan wij op de hoogte zijn, nemen wij vanzelfsprekend in acht. Wij doen er alles aan om uw en onze bedrijfsvoering veilig te continueren. Ook in deze tijd leveren wij maatwerk en passen wij onze dienstverlening aan naar gelang uw wensen bij ons bekend zijn.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw contactpersoon of met Tom Bok, HR director Mission Critical Solutions, op het telefoonnummer +31 (0)181-250025.

Indien er veranderingen in de huidige situatie plaatsvinden, communiceren wij zo spoedig als mogelijk. De officiële berichtgeving gaat altijd via onze website.

Onderdeel van de Mission Critical Solutions groep zijn de volgende bedrijven; Flash Private Mobile Networks Nederland, Flash Private Mobile Networks Belgium, 2WAY BV en PrioCom BV.

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap