image001.gif

Flash


Flash Private Mobile Networks, gevestigd in de Europoort, Rotterdam, is de eerste officiële partner (reseller) van PrioCom. Zij brengen onze Push-to-Talk dienst op de markt onder de naam Flash Smart Com.

Over Flash Private Mobile Networks

Flash verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Met de branchespecifieke kennis stellen zij zich in staat om de bedrijfs- en communicatieprocessen van haar klanten integraal te bekijken en te doorgronden. Er wordt daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie gekeken. In haar oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal. Deze netwerken ontwikkelen, onderhouden en beheren zij voor haar klanten. Waar nodig worden reeds aanwezige of nieuwe technologieën en systemen geïntegreerd met als doel om de bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken.

Full Service Concept

Zij onderscheiden zich van andere partijen in de markt met haar Full Service Concept. Klanten kunnen de zorg voor hun communicatie geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van mobiele devices of om het inrichten van complexe systemen; Flash biedt maatwerk. Als de communicatieprocessen zijn ingericht, moeten ze eenvoudig en real-time te beheren en te monitoren zijn. Daar speelt het Online Klantenportal op in. De managementtool biedt inzicht in de orders, de facturen, de onderhoudshistorie en de geplande servicewerkzaamheden. Ook het plaatsen van online serviceverzoeken gaat in een handomdraai. De engineers werken op de klantlocatie met tablets, zodat werkbonnen en specifieke rapportages digitaal kunnen worden ingevoerd en opgevraagd. Daarnaast hebben zij met ruim 25.000 mobiele devices de grootste huurvloot in de branche, waardoor haar klanten snel over extra capaciteit kunnen beschikken.

Flash Smart Com

Ten aanzien van onze Push-to-Talk dienst, die onder de naam Flash Smart Com op de markt is gebracht, zorg T-Mobile voor een betrouwbaar netwerk, monitoren wij de performance en de ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie en borgt Flash de klantspecifieke dienstverlening. Zij verzorgen onder meer de benodigde (huur)apparatuur voor de Push-to-Talk dienst. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de devices vooraf zijn gecheckt, de batterijen in goede conditie verkeren, onderhoud preventief wordt ingepland en uitgevoerd en service is inbegrepen. De klanten hebben er geen omkijken meer naar vanaf het moment dat zij de apparatuur ontvangen.

Kijk voor meer informatie op de website van Flash 


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap