Nieuws


Introductie Push-to-Talk oplossing voor missiekritische communicatie

20 maart 2018

PrioCom zet een end-to-end Push-to-Talk (PTT) dienst in de markt die zich kenmerkt door prioriteit tot het mobiele netwerk van T-Mobile. Op klantniveau is het mogelijk om prioriteitsniveaus te definiëren en te beheren.

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad, een hoge beschikbaarheid, een hoge capaciteit en uitzonderlijke snelheid. T-Mobile heeft bovendien een back-up stroomvoorziening van minimaal 1 uur per site voor 4G.

Geschikt voor proces- en missiekritieke communicatie

De Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (radio)netwerken en nieuwe private LTE-systemen. De applicatie is bovendien klaar voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G. PrioCom biedt een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van T-Mobile met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook zeer geschikt voor proces- en missiekritieke communicatie. In het bijzonder wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of wanneer er sprake is van een regionaal of zelfs landelijk werkingsgebied.

Complete dienst

Flash Private Mobile Networks is de eerste PrioCom reseller (of business partner) die de oplossing als een complete dienst aan haar klanten aanbiedt, op tijdelijke en op permanente basis. De dienst bestaat uit een device, een PTT-applicatie, een SIM-kaart en een netwerkaansluiting. Naast de PTT-dienst kan een meldkamerapplicatie worden afgenomen en een beheeromgeving voor mobiele apparaten. Klanten kunnen gebruikmaken van het zogenoemde Full Service Concept van Flash, zodat zij volledig worden ontzorgd in hun communicatiebehoeften.

Foto: Angelo Bul (PrioCom), Simone van Putten (Flash Private Mobile Networks) en Richard Marijs (T-Mobile)


Nieuws - Introductie PrioCom

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap