image001.gif

Industrie


Industrie

In de industrie wordt men continu geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van efficiëntie en veiligheid. Binnen deze markt, waar de focus ligt op zo veilig en efficiënt mogelijk produceren, telt een optimale productiedag. Slimme communicatie zorgt voor een belangrijke bijdrage in de opvoering van de productietijd en de efficiëntie en veiligheid van medewerkers.

Grote afstand

Voor de communicatie tussen medewerkers in de industrie moet een relatief grote afstand worden overbrugd. Dat maakt het realiseren van een volledig dekkend privaat radiocommunicatiesysteem tot een kostbare aangelegenheid.

Behoeften

Binnen de industrie is er behoefte aan een netwerk voor groepscommunicatie dat over het volledige werkterrein dekking biedt én de beschikbaarheid en betrouwbaarheid garandeert die vereist is voor missiekritische communicatie. Medewerkers in de industrie werken namelijk regelmatig onder (explosie)gevaarlijke omstandigheden. Dat maakt het noodzakelijk dat zij 24/7 een verbinding op kunnen bouwen en hulp op kunnen roepen.

Push-to-Talk dienst

Een Push-to-Talk dienst met prioriteit over het landelijke T-Mobile netwerk biedt uitkomst voor industriële organisaties. Met missiekritische communicatie als een dienst hebben industriële organisaties dé tool in handen om snelle en adequate communicatie te garanderen, verliezen te voorkomen en het gevaar van ongevallen te verminderen. Naast groepscommunicatie biedt de Push-to-Talk applicatie van PrioCom industriële organisaties de mogelijkheid om te profiteren van de mogelijkheden van datacommunicatie (het maken en versturen van foto’s en video’s), om werkprocessen efficiënter te maken.

Exclusieve prioriteit

Om de toegang tot het landelijke T-Mobile netwerk te waarborgen, hebben wij hier een exclusief prioriteitsniveau op gerealiseerd. Er is speciaal voor PrioCom-gebruikers capaciteit gereserveerd die niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Een hoge mate van betrouwbaarheid van het netwerk wordt gerealiseerd door noodstroomvoorzieningen en redundantie van vitale onderdelen.


Onze markten - Industrie     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap