Mobile Device
Management


Mobile Device Management

Mobiele applicaties zijn voor veel organisaties onmisbaar geworden in het behalen van hun productiviteitsdoelstellingen. Het aanbieden van mobiele applicaties aan medewerkers kan echter omvangrijk en gevaarlijk zijn. Een toename in het aantal medewerkers en het aantal typen devices maken het belangrijker dan ooit om de mobiele apparatuur goed te beheren en te beveiligen.

Medewerkers hebben toegang nodig tot essentiële bedrijfsapplicaties en bedrijfsinformatie. Maar misschien nog wel belangrijker is het voorkomen van gebruik van bepaalde applicaties. Proces- en missiekritische applicaties zoals onze Push-to-Talk applicatie kunnen falen als gevolg van installatie van ongewenste applicaties.

Mobile Device Management vereenvoudigt het beheer van mobiele apparatuur met een end-to-end oplossing die apparaten, applicaties, informatie én beveiliging beheert. Met Mobile Device Management borgen wij dat de apparatuur alleen voor die applicaties (waaronder onze Push-to-Talk applicatie) gebruikt wordt die vereist zijn voor het veilig en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden door de medewerkers.


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap