Nieuws


Nieuwe ‘Ranger’ van T-Mobile rekent af met netwerkproblemen op evenementen

Deze mast van T-Mobile zorgt voor een capaciteitstoename van 500%

Tijdens de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei 2019 profiteerde de klanten van T-Mobile van de inzet van de nieuwe Ranger van T-Mobile. Deze mast is geplaatst waardoor de capaciteit op het mobiele netwerk tot 500% toeneemt. Zo kunnen meer mensen gebruik maken van het netwerk en worden er hogere internetsnelheden gehaald. T-Mobile is de eerste provider die dit concept inzet op evenementen.

Met de Jumbo Racedagen komen ruim 100.000 bezoekers op een relatief kleine oppervlakte. Dit kan problemen opleveren op het mobiele netwerk. De T-Mobile Ranger neemt deze problemen weg en zorgt er zelfs voor dat het mogelijk is tijdens het evenement live te streamen.

5G

De Ranger maakt gebruik van de nieuwste antennetechnologie die ook gebruikt zal worden voor 5G. Daarmee is de Ranger ‘5G Ready’ en kan de mast 5 tot 6 keer zoveel capaciteit leveren in vergelijking met een normale mobiele mast.  Dit zorgt ervoor dat T-Mobile voorbereid is op de komst van 5G en de snel groeiende datastroom.

“Om onze belofte van landelijk 5G in 2020 waar te maken, zorgen we ervoor dat ons netwerk er vast klaar voor is. Zo kunnen we na de veiling van de 700MHz band het landelijke 5G-netwerk uitrollen. Door de inzet van de Ranger profiteren onze klanten nu al van een enorme capaciteitstoename. En dat wordt volgend jaar nog beter, dan profiteren zij tijdens de Grand Prix van een T-Mobile netwerk dat klaar is voor de toekomst!” aldus Johan van den Branden, Directeur Netwerk.

Bron: Newsroom T-Mobile


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap