image001.gif

Ons DNA


Ons DNA

Onze kernwaarden vormen het DNA van onze organisatie. Ze dragen bij aan onze unieke dienstverlening aan klanten. Dit zijn onze kernwaarden:

Verbindend

Bewust kiezen wij voor verbinding met onze partners. Wij kiezen voor een strategisch partnerschap tussen drie partijen: T-Mobile, de business partner en PrioCom. T-Mobile zorgt voor een betrouwbaar netwerk, de business partner borgt de klantspecifieke dienstverlening en PrioCom houdt de focus op de performance van het netwerk en verdere ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie. Deze focus in de onderlinge samenwerking biedt de klant uiteindelijk de beste dienstverlening. Wij verbinden ons met de markt. Wij kennen de processen bij de klant, weten wat er speelt en wat zij nodig hebben. Wij investeren in lange termijnrelaties met onze partners.

Deskundig

Wij beschikken over kennis en expertise van missiekritische communicatie. Wij weten wat daarbij komt kijken. Wat er nodig is. Wij delen deze kennis en adviseren onze business partners en hun klanten.

Dienstbaar

Wij stellen ons volledig in dienst van de business partner en hun klant. Deze staat bij ons voor 100% centraal. Dat geldt zowel voor onze business partners als voor de eindklant, voor wie onze oplossingen uiteindelijk bedoeld zijn. Wij bieden onze oplossingen als totale dienst aan, waarbij klanten geheel ontzorgd worden. We adviseren, denken mee en leveren maatwerk. Wij zijn een professionele gesprekspartner voor onze partners, op wie zij altijd kunnen rekenen.

Vernieuwend

PrioCom is vernieuwend op de volgende punten:

  • Onze positie als start-up MVNO in kritische communicatie in de gevestigde markt van mobiele operators.
  • De samenwerkingsconstructie met een mobiele operator en business partners voor proces- en missiekritische communicatie.
  • De Push-to-Talk oplossing die wij als complete dienst aanbieden op 4G.

Vernieuwend in plaats van innoverend. We zijn namelijk ook degelijk. Het gaat immers om bedrijfs- en missiekritische communicatie. Gedegen kennis en expertise is nodig. Bewezen technologie en betrouwbare partners. Vasthouden wat goed is en daarop doorontwikkelen. Zo pakken wij dat aan.

Continuïteit

Wij kiezen voor continuïteit. Onze business partnersen hun klanten moeten kunnen rekenen op betrouwbare communicatie. Deze is immers dikwijls bedrijfs- of missiekritisch. Gebruikmakend van zowel bewezen technologie als nieuwe technologieën ontwikkelen wij nieuwe oplossingen die garant staan voor betrouwbare en toekomstvaste communicatie. Ook de inrichting van onze organisatie is gericht op continuïteit. Wij beheren zelf onze oplossingen en (ontwikkel)processen. We hanteren een lange termijnvisie waarbij we streven naar een duurzame klantrelatie waarin wij optimale service en ontzorging bieden samen met onze business partners.


Ons DNA     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap