Nieuws


PrioCom en TASSTA gaan strategische partnership aan

In missiekritische communicatie

Tijdens het TCCA-event Critical Communications World 2019 in Kuala Lumpur (18-20 juni 2019) kondigde Angelo Bul, General Manager  van PrioCom, het strategische partnership aan tussen PrioCom en TASSTA. Dit partnership wordt gecompleteerd met de Push-to-Talk device partners Sonim en Telo Systems en netwerkconnectiviteitspartner T-Mobile. Hiermee wordt een end-to-end ecosysteem voor missiekritische communicatie op basis van industriestandaarden via 4G/5G geborgd. The Critical Communications Association (TCCA) onderschrijft de kansen voor missiekritische gebruikers in deze nieuwe samenwerking.

TASSTA  biedt een innovatieve missiekritische Push-to-Talk (hierna MC PTT) end-to-end oplossing. Deze oplossing biedt ook verhoogde veiligheid  met de loneworker toepassing. In combinatie met een volwaardige meldkamer dispatcher-applicatie en een universele gateway naar een breed scala aan radio netwerksystemen, voldoet TASSTA aan alle vereisten op het gebied van kritische communicatie, bedrijfsproces optimalisatie en beveiliging, essentieel voor missiekritische Push-to-Talk.

 

Bekijk het interview met de PrioCom strategische partners tijdens CCW:

Kaveh Hosseinzadeh, managing director TASSTA: “Ons Push-to-Talk platform is de meest innovatieve en concurrerende oplossing in de markt. Wij borgen dat wij ons kritische communicatie platform conform industriestandaarden (3GPP) blijven ontwikkelen en dat wij steeds voorop  blijven lopen in de markt met nieuwe functionaliteiten.”

Door gezamenlijk de markt te benaderen biedt dit strategische partnership aan de gebruikers in specifieke branches als beveiliging, transport, industrie, energie, bouw, evenementen en openbare orde en veiligheid een unieke missiekritische en veilige Push-to-Talk oplossing via 4G/5G netwerken.

Volledige commitment van alle strategische ecosysteem partners van PrioCom

“PrioCom biedt als Secure MVNO op het T-Mobile netwerk prioriteit op spraak- en datacommunicatie en zet samen met TASSTA als applicatiepartner en onze strategische partners;  T-Mobile, Sonim en Telo Systems een toekomstbestendige kritische communicatie-oplossing met landelijke dekking en een hoge Quality of Service in de markt. Dit conform de MC PTT 3GPP-industriestandaard”, aldus Angelo Bul, General Manager van PrioCom.

 

Harald Ludwig, voorzitter Technisch Forum van TCCA voegt hieraan toe: “TCCA is een wereldwijde organisatie in het bevorderen van het gebruik van standaard oplossingen voor missiekritische communicatie. We zijn blij te zien dat PrioCom als TCCA-lid en strategische partners een voortrekkersrol spelen bij het leveren van missiekritische communicatie in Europa, niet alleen gericht op uitbreiding voor openbare orde en veiligheid maar ook op specifieke branches. Dit is goed nieuws voor gebruikers, want die krijgen dan echt volledige interoperabiliteit. PrioCom laat zien dat missiekritische oplossingen vandaag geleverd kunnen worden en dat bedrijven op een veilige manier kunnen migreren van hun huidige radiosystemen naar standaard MC PTT.”


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap