image001.gif

Nieuws


PrioCom voorziet Bausch Health van gegarandeerde communicatie

Op het distributiecentrum van Bausch Health worden dagelijks 25.000 orders verwerkt en door heel Europa gedistribueerd. Om de distributie en de veiligheid van medewerkers in goede banen te leiden, is  Bausch op zoek gegaan naar een nieuwe communicatie oplossing voor de BHV’ers.

Reinoud Schoon, EHS Coördinator bij Bausch Health: “Veiligheid is belangrijk bij de dagelijkse operatie bij Bausch Health. Het oude portofoonsysteem voldeed niet meer aan onze wensen. Met het BHV-team zijn we gaan zoeken wat echt belangrijk is bij het uitvoeren van hun taak. Met dit wensenlijstje zijn we naar BTC gestapt en hebben we een partner gevonden die aan dit wensenlijstje voldoet.”

Gegarandeerde communicatie

“Door BTC, in samenwerking met PrioCom, is er een device geleverd met een Push-to-Talk applicatie. Hierdoor zijn de BHV’ers gegarandeerd van onderlinge communicatie. BHV-communicatie is kritische communicatie. Daarom zijn we met Bausch op zoek gegaan naar een partner die deze communicatie waarborgt. PrioCom heeft een speciale ingang bij het netwerk van T-Mobile, waardoor Bausch gegarandeerd is van communicatie, aldus Rick Eikelenboom, accountmanager bij BTC.”

Één device

“In het verleden had iedere BHV’er een portofoon én een smartphone. Met het nieuwe device, de Telo TE590, zijn deze toestellen vervangen door één device waarop de Push-to-Talk applicatie draait. Het simpele opzetten van open communicatie naar elkaar vinden de BHV’ers ontzettend belangrijk. Je zet hem aan en het werkt. Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken dat we de BHV’ers niet kunnen bereiken, zegt Reinoud Schoon.“  

Samenwerking met PrioCom, Bausch en BTC

Door gezamenlijk (BTC & PrioCom) het klanttraject te doorlopen bieden we de klant het beste van beide partijen. BTC kent haar klanten en de markt waarin deze opereert. PrioCom heeft de expertise van missiekritische Push-to-Talk en weet wat voor de klant belangrijk is.

Bekijk hier het gehele interview:

 


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap