image001.gif

Push to Talk
International


Applicatiepartner

PrioCom-gebruikers maken gebruik van een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en een dispatcher of meldkameromgeving. De Push-to-Talk applicatie en standaard dispatcher zijn in nauwe samenwerking met PrioCom ontwikkeld door Push to Talk International (PTTI).

Over Push to Talk International

Het in 2007 opgerichte Push to Talk International (PTTI) is de grootste leverancier van Push-to-Talk diensten in het Verenigd Koninkrijk. PTTI biedt haar klanten variërend van beveiligingsorganisaties, spoorwegmaatschappijen,  ziekenhuizen tot aan winkelketens, voetbalstadions en parkeerhandhaving, directe groepscommunicatie.

Gedurende vele jaren hadden organisaties die verbinding wilden maken met hun teams weinig andere keuze dan een relatief kostbaar privaat mobiel radiocommunicatiesysteem aan te schaffen. Met de verschillende systemen moest ergens op worden ingeleverd; op veiligheid, radio-ontvangst, capaciteit of kapitaal om te investeren. Dankzij PTTI hoeft dat niet meer. PTT biedt organisaties en hun medewerkers overal bereik, met bijna oneindige capaciteit en duidelijke, snelle, digitale spraak.


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap