image001.gif

Referenties


Verkeersregelaars voorzien van gegarandeerde communicatie

PrioCom-partner Flash PMN adviseerde onze Push-to-Talk oplossing

verkeersregelaarsVerkeersregelaars zorgen voor een veilige en optimale verkeersdoorstroming. Of het nu gaat om transportbegeleiding, een calamiteit of evenement, een verkeersregelaar moet erop vertrouwen altijd te kunnen communiceren. Het is noodzakelijk dat zij gebruik maken van een netwerk wat over het volledige werkterrein dekking biedt, geschikt is voor groepscommunicatie én altijd beschikbaar is.

PrioCom-partner Flash Private Mobile Networks adviseerde onze Push-to-Talk oplossing, die Flash op de markt brengt onder de naam Flash Smart Com. Met deze oplossing staan de verkeersregelaars continue met elkaar in verbinding, behouden ze het overzicht en wordt de veiligheid gewaarborgd. Dit op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Altijd verbinding & dekking

Flash maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, dat zich kenmerkt door een hoge datacapaciteit, landelijke 4G+ dekking en een hoge datasnelheid. Alle verkeersregelaars zijn hierdoor verzekerd van snelle en adequate communicatie, waardoor de kans op verkeersongevallen zal verminderen.

Door een back-up stroomvoorziening en een eventuele fall-back netwerkprovider biedt Smart Com extra zekerheid. Hierdoor is communiceren altijd mogelijk, ook (en vooral) in kritische situaties.

Complete dienst

Smart Com wordt in samenwerking met PrioCom geleverd als complete dienst, bestaande uit een device, applicatie, SIM-kaart en een netwerkaansluiting. Naast de PTT-dienst kan ook een meldkamer-applicatie worden afgenomen en een beheeromgeving voor mobile devices. Door de meldkamer-applicatie staan verkeersregelaars met één druk op de knop met elkaar én de meldkamer in verbinding. De meldkamer-applicatie biedt tevens de mogelijkheid tot het lokaliseren van alle gebruikers, hierdoor wordt het overzicht bewaard en de veiligheid van verkeersregelaars gegarandeerd.

 

Logo Flash PMN


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap