image001.gif

Werken bij
PrioCom


Werken bij PrioCom

Wij staan altijd open voor gedreven talent met passie voor hun vak. Ligt jouw passie bij missiekritische communicatie en denk je een waardevolle aanvulling te zijn op ons team? Neem dan gerust contact met ons op.

PrioCom in het kort

Wij hebben een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt gezet die zich kenmerkt door toegang mét prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile. In samenwerking met onze business partners rusten wij eindgebruikers uit met een apparaat met een Push-to-Talk applicatie die verbonden is met het landelijke T-Mobile netwerk en een meldkameromgeving of dispatcher. Toekomstige technologische ontwikkelingen op het gebied van missiekritische communicatie blijven wij borgen in de totale dienst.

Wij hebben bewust gekozen voor een strategisch partnerschap tussen drie partijen. T-Mobile biedt een betrouwbaar netwerk, wij monitoren de performance van het netwerk en de performance en ontwikkeling van de Push-to-Talk applicatie en de business partner borgt de klantspecifieke dienstverlening. Met deze focus kunnen we PrioCom-eindgebruikers gezamenlijk de beste kwaliteit bieden.

Wil jij ons ondersteunen in het garanderen van de kwaliteit van onze dienst? Raadpleeg onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wij hebben op dit moment geen vacatures openstaan.


Werken bij PrioCom     

   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap