image001.gif

PrioCom


Over PrioCom

PrioCom zet samen met haar partners een end-to-end Push-to-Talk dienst in de markt die zich kenmerkt door toegang met prioriteit op het mobiele netwerk van T-Mobile.

Het netwerk van T-Mobile kenmerkt zich door een dichte landelijke dekkingsgraad, een hoge beschikbaarheid en een hoge capaciteit en snelheid. Daarnaast heeft T-Mobile een back-up stroomvoorziening van minimaal 1 uur per site voor 4G.

De Push-to-Talk applicatie is gebouwd volgens de 3GPP-standaard en is gereed voor koppeling met bestaande (radio)netwerken of nieuwe private LTE systemen. De applicatie is bovendien klaar voor de evolutie van mogelijkheden van 4G naar 5G.

Wij bieden u een virtueel eigen netwerk op het publieke netwerk van T-Mobile met een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte en een hogere Quality of Service dan normaal. Daarmee is de oplossing ook voor bedrijfs- en missiekritische communicatie zeer geschikt. Zeker wanneer er naast groepscommunicatie op basis van spraak, de wens is om data te verzenden of  er sprake is van een regionaal of landelijk werkgebied.

Wij bieden organisaties missiekritische communicatie met hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid op het commercieel cellulair netwerk, op landelijk niveau.

Wij zijn in staat om prioriteit én een hoge Quality of Service te realiseren.

 


   PrioCom B.V.
           Weena 723 | Unit C7.097
           3013 AM Rotterdam

   IBAN: NL75 INGB 0005 3014 66
           KVK: 69610770
           BTW: NL8579.39.257B01

   Algemene voorwaarden   |    Privacy statement  |   Disclaimer   |    © PrioCom 2019  

     Terms & conditions   |     Privacy statement  |    Disclaimer   

Copy link
Powered by Social Snap